SUSHIMALL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushimall. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 20:52 Op tijd bezorgd door een leuke, nette, vriendelijke bezorger
19 jul 2024 om 20:25 Bestelling werd netjes binnen de aangegeven tijd bezorgd, de porties zijn prima!
26 mrt 2024 om 20:13 Slecht, heb sushi besteld en de zalm rook vies en niet fris alsof het dagen oud was. Naar de zaak terug gegaan dat het niet fris ruikt en deden ze moeilijk. Uiteindelijk wel nieuwe gekregen deze rook ook niet fris. Heb het maar in de prullenbak gedaa
15 mrt 2024 om 22:05 De bestelling kwam om de verwachte tijd en werd door een zeer vriendelijke jongen gebracht. Super blij met de service. Het eten was echt heerlijk. Aanrader. Het duurde wel even maar dat stond ook netjes van te voren aan gegeven.
10 feb 2024 om 19:50 Delivery was fast, food was nice recommendable
13 jan 2024 om 21:11 Goed eten erg lange wachttijd
21 dec 2023 om 19:47 Jammer dat je niet kunt kiezen voor sla, rijst/sla of rijst, maar erg lekkere pokebowl. Zekerheidshalve sushi erbij besteld omdat ik niet wist of de pokebowl genoeg was, maar was eigenlijk ruim voldoende. Voor de gevraagde afhaaltijd klaar dus blij
30 nov 2023 om 20:52 Ik mag graag eten halen bij de sushi mall En dan is het eigenlijk altijd goed Maar het bestellen via thuisbezorgd doe ik nooit meer. Eten was matig en het duurde een uur langer dan ze hadden aan gegeven Volgende keer haal ik het we weer op
22 nov 2023 om 19:23 Het duurde anderhalf uur toen wij het eten mochten ontvangen
30 okt 2023 om 11:33 Ik had aangeklikt om het op te halen alleen toen ik bij sushimall aankwam zeiden ze dat er al een bezorger onderweg was naar mijn huis, deze bezorger was echter nooit gekomen. Dus ik moest erg lang wachten op een nieuwe bestelling.
14 okt 2023 om 21:53 Het was heerlijk!
8 okt 2023 om 21:05 The food was delicious and the delivery man was very nice and polit